Despre

Despre

Cabinet de Avocat din Cluj-Napoca, specializat în domeniul comercial

Cabinetul de Avocat Berindean a luat naştere la începutul anului 2005, având la baza experiența profesională de peste 17 ani a avocatului Natalia Berindean. In 2021 a fost reînființat, după ce av. Natalia Berindean și-a derulat activitatea ca avocat coordonator în două societăți de avocați din Cluj.

Cabinetul are biroul în Cluj-Napoca, dar reprezintă clientii pe întregul teritoriu românesc. Avem colaboratori în mai multe oraşe din ţară, cu experienţă atât în instanţă, fiind avocaţi pledanţi, cât şi în consultanţă.

Pasiunea şi dăruirea pentru profesia de avocat, vin dintr-un crez personal că soluţiile pe care le oferim clienţilor noștri nu rezolvă doar nişte conflicte, ele sunt menite să schimbe vieţi şi să creeze, să dezvolte valoare în poveştile de viaţă ale oamenilor cu care intrăm în contact.

Vom alege întotdeauna soluția optimă pentru business-ul clienților noștri, alocând toate resursele de care dispunem, pentru că înțelegem pe deplin că succesul clienților noștri este și succesul nostru.

Găsim soluții pentru cele mai variate probleme, singurul interes urmărit fiind cel al clientului nostru, oferind întotdeauna servicii de înaltă calitate care să-i ajute în atingerea obiectivelor.

Dorim să ne îmbunătăţim permanent serviciile şi astfel ne perfecţionăm pas cu pas, atât  profesional cât şi personal.

Credem cu tărie în comunicarea eficentă cu clienţii.

Tot în sprijinul clienţilor noştri, ne îmbunătăţim continuu tehnicile de negociere, astfel încât să ajungem la rezultatul dorit!

Avocaţi

Suntem mai mult decât niște fețe zâmbitoare. Să facem cunoștință!

Vezi avocaţii

Contact

Biroul nostru este în Cluj-Napoca

Contactează-ne

site avizat de Baroul Cluj, prin Hotărârea nr. 31/10.02.2022
powered with ♥ by