Natalia Berindean

Natalia Berindean - Avocat Cluj

Avocat Natalia Berindean are peste 25 ani de experienţă în domeniul dreptului comercial şi societar, acordă consultanţă juridică, asistă sau reprezintă clienţii în diverse litigii în faţa instanţelor judecătoreşti, a autorităților publice, executori judecătorești sau terți.

A fost fascinată de mică de tot ceea ce presupune profesia de avocat şi se consideră norocoasă să poată afirma că face ceea ce-i place cu adevărat.

S-a specializat pe consultanţa comercială şi tot ceea ce presupune activitatea curentă a unei societăti, de la înființare și relația cu Registrul Comerțului, la investiții, achiziții si contractele în care este implicată, la relaţia cu angajaţii, clienții și furnizorii și nu în ultimul rând cu autoritățile. Companiile-clienți sunt atât din România cât şi din străinătate.

Este pasionată de implicaţiile juridice ale biletelor la ordin si filelor CEC, de garanțiile ce se oferă prin intermediul acestor instrumente de plată şi mai ales de executarea silită şi contestarea lor.

Având în vedere dezoltarea din ultimii ani a pieţei pe domeniile IT şi outsourcing, asigură în prezent  consultanță în tot ceea ce presupune relaţiile clientilor cu partenerii lor, cu angajaţii, dar şi cu autorităţile române.

Este convinsă că de cele mai multe ori interesul clientului este să găsească o cale amiabilă de a rezolva diferende aparent ireconciliabile, într-un timp scurt şi cu costuri reduse, relaţiile umane și colaborarea îndelungată fiind un câştig pentru oricine.

Tot ceea ce ține de divorțuri și protecția copilului este o altă pasiune, conștinentă că nu orice avocat își poate susține și consilia clientul să ia cea mai bună decizie pentru el, pe parcursul unei proceduri atât de delicate precum divorțul, mai ales dacă sunt implicați și minori.

Este licenţiată a Facultăţii de drept din cadrul Univeristătii Babeş-Bolyai Cluj, promoţia 2001. Este avocat consultant şi pledant şi activează în Baroul Cluj din 2005.

Din anul 2011 este membră a Asociaţiei Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, alături de care se implică în cât mai multe proiecte în comunitatea din care fac parte. Susţine educaţia, tinerii antreprenori şi performanţa.

A fost avocat partener în două societăți, acumulând experiență atât ca manager și avocat coordonator, dar și ca și mentor al avocaților stagiari pe care i-a format.

Consideră că responsabilitatea avocatului implică în primul rând o legătură strânsă cu clientul, astfel că preferă colaborarea pe care o poate oferi clienților un birou mic de avocatură, cu mai multi avocați, decât derularea activității profesionale în cadrul unei societăți mari de avocatură, unde în timp relația personala cu clientul are de suferit, la fel și implicarea avocatului în fiecare pas al actului juridic.

Este o persoană loială, de încredere, cu care se poate construi repede o legătură profesională profitabilă de ambele părți.

Vorbeşte fluent limba engleză.

Contact

contact

str. Eugen Brote nr. 8, ap. 3
400075 Cluj-Napoca
România

site avizat de Baroul Cluj, prin Hotărârea nr. 31/10.02.2022
powered with ♥ by