Natalia Berindean

Natalia Berindean - Avocat Cluj

Natalia Berindean este avocat partener și coordonator al societății și are peste 17 ani de experienţă în domeniul dreptului comercial şi societar, acordă consultanţă juridică, asistă sau reprezintă clienţii în diverse litigii în faţa instanţelor judecătoreşti, a autorităților publice, executori judecătorești sau terți.

A fost fascinată de mică de tot ceea ce presupune profesia de avocat şi se consideră norocoasă să poată afirma că face ceea ce-i place cu adevărat.

S-a specializat pe consultanţa comercială şi tot ceea ce presupune activitatea curentă a unei societăti, de la înființare și relația cu Registrul Comerțului, la investiții, achiziții si contractele în care este implicată, la relaţia cu angajaţii, clienții și furnizorii și nu în ultimul rând cu autoritățile. Companiile-clienți sunt atât din România cât şi din străinătate.

Este pasionată de implicaţiile juridice ale biletelor la ordin si filelor CEC, de garanțiile ce se oferă prin intermediul acestor instrumente de plată şi mai ales de executarea silită şi contestarea lor.

Având în vedere dezoltarea din ultimii ani a pieţei pe domeniile IT şi outsourcing, asigură în prezent  consultanță în tot ceea ce presupune relaţiile clientilor cu partenerii lor, cu angajaţii, dar şi cu autorităţile române.

Este convinsă că de cele mai multe ori interesul clientului este să găsească o cale amiabilă de a rezolva diferende aparent ireconciliabile, într-un timp scurt şi cu costuri reduse, relaţiile umane și colaborarea îndelungată fiind un câştig pentru oricine.

Tot ceea ce ține de divorțuri și protecția copilului este o altă pasiune, conștinentă că nu orice avocat își poate susține și consilia clientul să ia cea mai bună decizie pentru el, pe parcursul unei proceduri atât de delicate precum divorțul, mai ales dacă sunt implicați și minori.

Este licenţiată a Facultăţii de drept din cadrul Univeristătii Babeş-Bolyai Cluj, promoţia 2001. Este avocat consultant şi pledant şi activează în Baroul Cluj din 2005.

Din anul 2011 este membră a Asociaţiei Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, alături de care se implică în cât mai multe proiecte în comunitatea din care fac parte. Susţine educaţia, tinerii antreprenori şi performanţa.

Vorbeşte fluent limba engleză.

Contact

contact

B-dul 21 Decembrie 1989
nr. 129, sc. 3, ap. 53
400604 Cluj-Napoca
România

Tel +40 737 847527
Fax +40 378 106190

site avizat de Baroul Cluj, prin Hotărârea nr. 16/21.02.2018
powered with ♥ by