Despre

Cabinetul de Avocat Berindean din Cluj-Napoca acordă în primul rând consultanţă profesioniştilor, indiferent că vorbim de drept comercial sau alte domenii în care trebuie să consultaţi un avocat.

În al doilea rând, suntem pasionați de tot ceea ce presupune un prejudiciu, cauzele apariției lui, cuantificarea daunelor și până la despăguburile acordate. Atât partenerii cât și orice avocat asociat, colaboratori sau interni, cu toții acordăm o atenție deosebită domeniului comercial – care chiar dacă în terminologia legisalției actuale române, a dispărut, în realitate îl intâlnim în aproape fiecare act.

Cabinetul de Avocat Berindean, indiferent dacă oferă consultanță sau asistă/reprezintă clienții în litigii comerciale, răspunde cu profesionalism, promptitudine și eficiență maximă tuturor celor care apelează la servicii avocaţionale, atât în Cluj-Napoca, cât și în celelalte orașe din România.

Ne mândrim să afirmăm că am reușit să schimbăm concepția multor clienți ai noștri, care au înțeles importanța consultanței preventive și faptul că este mult mai eficient să previi decât să repari. Cabinetul nostru va alege întotdeauna soluția optimă pentru business-ul clienților noștri, alocând toate resursele de care dispunem, pentru că înțelegem pe deplin că succesul clienților noștri este și succesul nostru.

site avizat de Baroul Cluj, prin Hotărârea nr. 31/10.02.2022
powered with ♥ by