Despre noi

Despre noi

Suntem o echipă de avocaţi din Cluj-Napoca, specializaţi în domeniul comercial

Societatea civilă de avocaţi Berindean a luat naştere la începutul anului 2015, având la baza experiența profesională de peste 17 ani a avocatului coordonator, Natalia Berindean.

Societatea are biroul în Cluj-Napoca, dar reprezintă clientii pe întregul teritoriu românesc. Avem colaboratori în mai multe oraşe din ţară.

Avocaţii noştri au experienţă atât în instanţă, fiind avocaţi pledanţi, cât şi în consultanţă.

Pasiunea şi dăruirea avocaților din cadrul societății noastre, pentru profesia de avocat, vin dintr-un crez personal că soluţiile pe care le oferim clienţilor noștri nu rezolvă doar nişte conflicte, ele sunt menite să schimbe vieţi şi să creeze, să dezvolte valoare în poveştile de viaţă ale oamenilor cu care intrăm în contact.

Societatea noastră va alege întotdeauna soluția optimă pentru business-ul clienților noștri, alocând toate resursele de care dispunem, pentru că înțelegem pe deplin că succesul clienților noștri este și succesul nostru.

Găsim soluții pentru cele mai variate probleme, singurul interes urmărit fiind cel al clientului nostru, oferind întotdeauna servicii de înaltă calitate care să-i ajute în atingerea obiectivelor.

Dorim să ne îmbunătăţim permanent serviciile şi astfel ne perfecţionăm pas cu pas, atât  profesional cât şi personal.

Credem cu tărie în comunicarea eficentă cu clienţii.

Tot în sprijinul clienţilor noştri, ne îmbunătăţim continuu tehnicile de negociere, astfel încât să ajungem la rezultatul dorit!

European Lawyers, Solicitors and Law Firms based in Europe

Avocaţi

Suntem mai mult decât niște fețe zâmbitoare. Să facem cunoștință!

Vezi echipa

Contact

Biroul nostru este în Cluj-Napoca și asta e foarte bine.

Contactează-ne


Berindean SCA is member of Worldwide Offices Associated